Direct bezoekers naar jouw site

Google Ads

Een snelle manier om zichtbaar te zijn met je website en bezoekers naar je site te krijgen is Google Ads; Google’s advertentieplatform. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring door ons je Google Ads accounts te laten beheren. Zo wordt ook jouw account een succes!

uitgelegd

Wat is Google Ads

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Adverteren op de zoekpagina van Google is bijna onmisbaar geworden voor bedrijven als zij goed zichtbaar willen zijn op het internet. Daarnaast kun je met Google Ads niet alleen adverteren op google.nl, maar op verschillende platformen van Google, zoals Google Shopping en YouTube.

Over de jaren heen is steeds meer mogelijk geworden met Google Ads. Er zijn verschillende manieren om te adverteren. En verschillende plekken waar je advertentie zichtbaar is, met de zoekadvertenties op de google zoekpagina als bekendste.  

Certified Google Partner

Wij zijn gecertificeerde Google Partner. Hierdoor kunnen we gebruik maken van alle voordelen van het Google Partner programma.

onze kennis delen

Waarom Google Ads

Google Ads is het ultieme middel om gevonden te worden door jouw doelgroep. Maar het is ook een complex programma. Het kost tijd en geld om het te leren kennen. Terwijl het belangrijk is een goede structuur neer te zetten en voor de juiste instellingen te kiezen. Wil je het echt goed doen? Schakel dan een Google Ads Specialist in.
Onze specialisten werken dagelijks aan de Google Ads accounts van  klanten en kennen het programma door en door. Hierdoor weten zij hoe jij het meeste kunt profiteren van het programma zonder hier te veel geld aan uit te geven. Maar ook precies welke functies van het programma jou kunnen helpen om je business te laten groeien.

Daarnaast zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn gecertificeerde Google Partner. Hierdoor kunnen we gebruik maken van alle voordelen van het Google Partner programma.

Tevreden klanten

Beter zichtbaar in Google

Onze meerwaarde

Onze klanten worden blij van Google ads

Cases

Natuurlijk zijn we zo trots als een pauw op onze klanten en projecten. En ook al pronken we van nature niet graag met onze veren, deze cases delen we graag met je. Het focusgebied van elk project verschilt en we gebruiken hiervoor verschillende onderdelen van de Marketingmachine. Het eindresultaat is altijd een website die meer oplevert.

Zo simpel willen wij het voor je maken

Zó pakken wij het aan

1. Zoekwoorden onderzoek & prognose

Voordat we een Google Ads account voor je opzetten doen we onderzoek naar de populairste zoekwoorden.

Aan de hand van deze zoekwoorden maken we een prognose van het bereik en de kosten met Google Ads. 

Jaarplan marketingmachine positie1

2. SEA plan van aanpak

Daarna maken we een plan om doelgericht en gestructureerd aan de slag te kunnen met SEA. We gebruiken de vondsten uit de prognose.

We creëren naar impact campagnes en advertenties, zoals zoekcampagnes en shopping campagnes. 

3. Maandelijkse optimalisatie

Nadat de eerste campagnes gebouwd zijn en draaien, monitoren en optimaliseren we doorlopend je campagnes aan de hand van afgesproken kpi’s.

Maandelijks bouwen we je account verder uit en zetten we daar in waar de meeste resultaten mee behaald worden. 

hoe onze relaties ons ervaren

We helpen je graag!

In de afgelopen jaren hebben we vele relaties opgebouwd. Dat vinden we belangrijk. Het is veel meer dan alleen werk en resultaten. We zoeken naar verbinding, door een goede relatie kunnen we gerichter inzetten en dat zie je terug in de resultaten.

Positie1 ontzorgt de klant en tilt je website naar een hoger plan. Een mooi bedrijf met een gedreven ‘aanvoerder’ en om hem heen een gemotiveerd en enthousiast team!
Wat ik prettig vind is dat elke medewerker van Positie1 zijn of haar eigen specialisme heeft en de uitvoering perfect is tot in het kleinste detail. Positie1 is absoluut een partij waarop je kunt vertrouwen en waar je prettig mee samenwerkt.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar linda@positie1.nl