Online marketing voor jou

Marketing aanpak

Een aanpak die werkt

Meer omzet met online marketing

Als ondernemer wil je natuurlijk je omzet zien groeien. Dat kan met een goede online marketingstrategie. Daarom presenteren we de marketingmachine. Een systeem waarin strategie, bezoekers, content en automatisering naadloos samenwerken. Door marketing op deze manier te benaderen valt alles op z’n plek.

En….het levert een beter resultaat op.

Onze trotse klanten

Reclame Specialist. Omdat details het verschil maken.

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

Heldere doelen en een sterke strategie

Het werkt beter als we je totale online marketing als één geheel zien. Als een geoliede marketingmachine.  We geven je graag alles wat online marketing te bieden heeft. Tegelijk houden we het ook graag simpel. Daarom werken we op transparante wijze en met een duidelijke strategie. Alle mogelijkheden worden in onderdelen verdeeld. Onderdelen die naadloos samenwerken voor het beste resultaat. 

Onze marketingmachine is een prototype dat we aanpassen aan jouw specifieke doelstellingen. Met ons concept kun je voor de langere termijn je strategie bepalen. En door middel van data jouw marketing uitbouwen tot een duurzame geoliede machine.

Werkwijze

Samen plannen maken

We beginnen met een jaarplan, dat is opgesplitst in fases van 3 maanden. Ieder kwartaal leggen we de focus op een specifiek onderdeel. Alle relevante onderdelen worden beschreven, doelen worden gesteld en afspraken worden vastgelegd. Dat geeft een duidelijk koers voor de korte én lange termijn. We evalueren maandelijks de resultaten en budgetten. Omdat online snel verandert, nemen we ieder kwartaal de tijd om onze strategie te evalueren.

Op 1 lijn met jouw doelstellingen

We willen geen leverancier van leads en sales zijn. We zijn je betrouwbare marketingcollega’s. We werken altijd samen met jou en we zorgen ervoor dat jij weet waar wij mee bezig zijn. En natuurlijk blijven we op één lijn met jouw doelstellingen. Daarom zijn we praktisch, duidelijk, resultaatgericht én houden we van wat we doen.

Je kunt je weer volledig richten op ondernemen

Dáárom onze marketingmachine

Meer omzet en rendement met online marketing?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl