Vergroot de vindbaarheid van je site

Linkbuilding

Een langetermijnplan voor aanzienlijke positiestijgingen van jouw site op belangrijke zoekwoorden is linkbuilding. Bij linkbuilding worden er backlinks verzameld waardoor de site hoger gerankt zal worden door Google. Maak gebruik van onze specialistische kennis door de linkbuilding voor jouw site aan ons uit te besteden.

Uitgelegd

Wat is linkbuilding

Bij linkbuilding worden er relevante externe links verzameld. Het gaat bij linkbuilding niet alleen om de hoeveelheid links, maar vooral om de kwaliteit van de links die naar jouw website verwijzen. Belangrijke factoren voor de kwaliteit van de link zijn de autoriteit en relevantie van de site. Verder is ook de tekst waarmee de link gekoppeld is van belang. Deze zogenaamde anchortekst moet aansluiten bij het onderwerp van de pagina naar welke deze verwijst.

Het verkrijgen van links kan op veel verschillende manieren. Een belangrijke vereiste voor het verkrijgen van deze links is content die relevant en van goede kwaliteit is. Ook voor het schrijven van deze content kun je bij ons terecht.
How To

Waarom linkbuilding absoluut thuishoort in je SEO-strategie

Net als ieder ander bedrijf dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) aanbiedt, adviseren we je bij Positie1 om ...
Lees verder

Waarom linkbuilding

Het doel van linkbuilding is het verhogen van de positie in Google, waardoor de vindbaarheid van de site verbeterd wordt. Je kunt een externe link naar jouw site zien als een ‘stem’. Google kijkt bij het bepalen van de ranking onder andere naar de hoeveelheid en de kwaliteit van de stemmen die de site heeft gekregen. Met andere woorden, door in te zetten op linkbuilding verbeter je de vindbaarheid van jouw site.

Klaar om jouw online vindbaarheid te vergroten?

Wij zijn graag jouw link!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl