De ruggengraag van onze marketingstrategieën

De klantreis

Goed inzicht in de klantreis is echt onmisbaar. Het helpt je als bedrijf om een relatie op te bouwen met je doelgroep. 

En dat doe je door zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte die er op dat moment is. Er ontstaat gaandeweg een steeds hechtere band tussen jou en je doelgroep.

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

Een relatie met jouw merk

Stel je voor; je doet een huwelijksaanzoek aan een volslagen vreemde. Weinig kans dat die ander ‘ja’ schreeuwt en je om de hals vliegt. Het is misschien een ietwat gekke vergelijking, maar het komt regelmatig voor dat bedrijven zomaar ineens beginnen te roepen dat je iets moet kopen op een moment waarop jij dat helemaal niet nodig hebt. Deze bedrijven hebben een probleem, want ze weten niets over jouw behoeftes en de drempels die je ervaart. Kleine kans dat het huwelijk er ooit nog komt…

Jouw droom. Onze missie.

Van vreemde naar ambassadeur

Binnen het model van de klantreis gaan we uit van verschillende fases. Elke fase heeft zijn eigen drempels, behoeftes en mogelijkheden. Binnen de klantreis van jouw doelgroep brengen we alle mogelijke ervaringsmomenten met jouw bedrijf in beeld. Hier bouwen we vervolgens de marketingstrategie op.

De klantreis bestaat uit grofweg vier fases: 

Je doelgroep bewust maken van behoeftes en geïnteresseerd maken in jouw bedrijf (vreemden)
Je doelgroep beïnvloeden door drempels weg te nemen en om te zetten naar marketingleads (kennissen)

Je doelgroep een onweerstaanbaar aanbod doen, overhalen en klant maken (klanten)

Je blijft voldoen aan de wensen van je klant (en overtreft dat). Je klanten zijn betrokken, blijven bij je en promoten je bij anderen (fans)

Doelen stellen, plannen maken

Wat we doen met jouw klantreis:

Meer weten over de marketingmachine

Maak vrijblijvend een afspraak.
We helpen je graag!
“Ik beveel Positie1 van harte aan! Ik ben blij met deze partij omdat ze echt begrijpen wat online marketing en SEO is. Ik heb zelf al veel gedaan omtrent content, landing pages en email marketing. Maar zij weten echt nog iets toe te voegen. Ik krijg inzicht, overzicht en resultaat. Daarbij is de communicatie helder en persoonlijk. Eric en zijn team staan voor je klaar en denken mee in maatwerk oplossingen voor jouw online groeistrategie!”
“Je kunt snel overleggen met de mensen van Positie1 en zaken worden snel opgepakt. Nog belangrijker: de samen ingezette weg levert tot nu toe het gewenste resultaat op. Ik kan iedereen daarom aanraden om met Positie1 samen te werken.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!