Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Houden

Een duurzame relatie met je klanten opbouwen gaat niet vanzelf, maar is wel belangrijk om als bedrijf succesvol te zijn. Waar het om draait is in contact blijven met je (potentiële) klanten en hen boeien met informatie die zij interessant vinden. Wij ondersteunen je hier graag bij. Dat kan op verschillende manieren:

Hoe maak ik van bezoekers klanten?

Conversie optimalisatie

Heb je wel bezoekers maar geen klanten? Grote kans dat er een aantal verbeterpunten in je site zitten. Wij leggen de vinger op de zere plek en ondersteunen je bij het doorvoeren van verbeteringen. Dit proces heet conversie- optimalisatie.

Hoe presteert jouw site?

Doorlopend meten, rapporteren, analyseren.

Meten is weten, roepen we al jaren. Vreemd toch dat zo weinig ondernemers geen of onvoldoende inzicht hebben in de prestaties van hun website. Onze klanten doen dat beter ;-).

Welke waardevolle informatie deel jij met je doelgroep?

Content marketing

Welke waardevolle informatie deel jij met je doelgroep? Contentmarketing is een ijzersterk middel om te communiceren met je (toekomstige) klanten.

Wel eens gedacht aan e-mailmarketing?

E-mailmarketing campagnes

E-mailmarketing is het meest succesvolle kanaal om klanten te werven en te behouden. Een relevante nieuwsbrief zorgt voor meer bezoekers naar je website en leidt tot meer omzet en klanten. “The money is in the list” zegt men ook wel.

Op Facebook adverteren?

Social media advertentie campagnes

Ja, ook via social mediakanalen als Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube kun jij je doelgroep benaderen. Wij kiezen samen met jou het juiste kanaal en we kunnen met “scherp schieten” door gericht te adverteren op de interesses van je doelgroep.

Meer verkopen aan bestaande klanten?

Cross-selling

Hoe mooi zou het zijn als je meerdere producten mag verkopen aan dezelfde klanten! Pas cross-selling toe.

Heb je een webshop?

Remarketing

Komt het bij jou ook voor dat bezoekers hun gevulde winkelmandje niet afrekenen? Dan is remarketing een oplossing voor je. Via Adwords remarketing adverteer je onder de ogen van mensen die eerder in je webshop zijn geweest.

Wil je acties opzetten voor je bestaande en/of potentiële klanten?

Strategie

Omdat wij voor veel verschillende bedrijven werken, kunnen wij creatief meewerken aan het bedenken en opzetten van succesvolle acties.