Favoriete hap: Mexicaanse burger met Ur-Hop van Gulpener

Door: David van Beek
1 april 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Eén keer in de zoveel tijd krijg ik kookkoorts en moét ik iets nieuws proberen. De grote uitdaging daarbij is om een recept te vinden voor minder geld en meer smaak en een betere controle over de inhoud dan je krijgt in een gemiddeld restaurant.
Een van de beste vondsten tot nu toe is de Mexicaanse hamburger. Met een smaakvolle rode peperguacamole, zoete maïs, frisse koriander-tomaatsalsa, pittige rode ui en knapperige, zoute bacon is dit de perfecte hamburger voor de vrijdagavond*. Uiteraard met een lekker vers afgebakken maïsbroodje eromheen. Een hamburger die ideaal is om voor vrienden te maken, maar je kunt hem ook prima in stilte alleen eten met alle lichten uit. Luisterend naar het gekraak tussen je tanden.

Bij een serieus hoofdgerecht kan een goed glas uiteraard niet ontbreken. Daarom verklap ik maar even dat ik deze pittige versnapering het liefste blus met een heerlijke volle bitterzoete, hoprijke Vedett Indian Pale Ale of met de biologische Ur-Hop van Gulpener.

Ik kan er nog wel even over doorgaan, maar je moet er gewoon aan geloven:
hier is het recept.

* let op: niet dieetproof

Favoriet van David van Beek: Mexicaanse Burger

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips