Meta Ads

Facebook & Instagram

Wil jij als ondernemer opvallen op je social kanalen? Laat ons hierbij helpen. Door inzet van gerichte social campagnes om zo de doelgroep te bereiken. Laat het aantal leads of verkopen stijgen door te adverteren op Facebook of Instagram.

uitgelegd

Wat is Facebook & Instagram

Facebook & Instagram zijn op dit moment de grootste social mediakanalen en beide vallen onder het moederbedrijf Meta. Dagelijks zitten er miljoenen Nederlands op één of beide platformen. Als bedrijf wil je hier ook op gevonden worden. Dit begint vaak bij het maken van een pagina op deze platformen en het plaatsen van berichten. Dit zien in eerste instantie alleen je volgers, maar wil je social echt gaan maximaliseren? Dan is het inzetten van Social Media ads een logische volgende stap. 

Waarom Facebook & Instagram Ads

Door Facebook & Instagram Advertising in te zetten is het voor bedrijven mogelijk om zichtbaar te zijn in de tijdlijn (feed) van de geselecteerde doelgroep. Social Ads biedt veel mogelijkheden van adverteren. Welke doelstelling je ook hebt (bereik, sales of meer fysieke winkelbezoeken), social ads biedt een ruim aanbod van verschillende type campagnes aan. Tip: video’s zijn steeds prominenter aanwezig op deze kanalen.

Relatief goedkoop

De kosten voor social advertising liggen relatief lager dan het inzetten van Google Ads. Social Ads heeft naast het inrichten van een campagne ook de mogelijkheid om een bericht extra te promoten en kan vaak al vanaf een paar euro per dag.

Doelgroepen

Dagelijks zitten er miljoenen gebruikers op het platform. Op je eigen website plaatsen we de Meta Pixel vanuit Facebook voor tracking. Deze combinatie tussen Facebook en website maakt het mogelijk om heel gericht doelgroepen te maken en te selecteren voor de campagnes.

Meer verkeer

De inzet van social advertising draagt bij aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van een bedrijf. Daarnaast kunnen er ook verkeerscampagnes opgezet worden, waarmee er meer websiteverkeer wordt gegenereerd. Daarnaast is het ook mogelijk om nieuwe mensen te bereiken en met lage kosten eerdere bezoekers terug te leiden naar je website.

waarom het werkt!

Onze meerwaarde

Onze klanten worden blij van Meta ADs

Cases

Natuurlijk zijn we zo trots als een pauw op onze klanten en projecten. En ook al pronken we van nature niet graag met onze veren, deze cases delen we graag met je. Het focusgebied van elk project verschilt en we gebruiken hiervoor verschillende onderdelen van de Marketingmachine. Het eindresultaat is altijd een website die meer oplevert.

Zo simpel willen wij het voor je maken

Zó pakken wij het aan

1. Ons stappenplan

  • Audit van huidige campagnes (mocht er sprake van zijn) 
  • Analyseren van beschikbare data van andere kanalen
  • Doelstellingen en budget afspreken
  • Strategie
  • Account inrichten
  • Campagne maken

2. Maandelijkse optimalisatie

Nadat de eerste campagnes gebouwd zijn en draaien, monitoren en optimaliseren we doorlopend je campagnes aan de hand van afgesproken kpi’s.

Maandelijks bouwen we je account verder uit en zetten we daar in waar de meeste resultaten mee behaald worden. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Of stuur een mail naar linda@positie1.nl