Every kid needs a champion

Deel dit bericht

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Hier krijg ik nou kippenvel van. Onlangs wees iemand mij op deze TED Talk:

Rita Pierson is een heel bijzondere dame, zij heeft 40 jaar in het onderwijs gewerkt en vindt dat “ieder kind een kampioen nodig heeft”. In een vlammend betoog ondersteunt ze deze mening met argumenten en praktische voorbeelden. Wat een enthousiasme en overtuigingskracht!  Was ik in mijn school bestaan maar één zo’n docent tegengekomen…

Meer omzet en rendement met online marketing?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl