Een frisse neus halen met Joep

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Sinds twee weken ben ik het gelukkige baasje van Joep. Joep is een pup van 5 maanden en super leergierig. Hij is het ideale excuus om achter de laptop vandaan te kruipen en een gezonde wandeling te maken. En dat heb ik echt nodig, aangezien ik de neiging heb om eindeloos achter de computer te zitten en geen pauzes te nemen. Om er vervolgens weer te laat achter te komen dat ik compleet verkrampt deadlines aan het najagen ben. Onthaasten dus en mijn gedachten elke dag op gezette tijden even op een rij zetten tijdens een wandeling met Joep. Ik kan het iedereen aanraden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips

Lees meer

Inspiratie

Ervaringen van oud-stagiair Sophie

Ervaringen bij Positie1 In dit blog deel ik mijn ervaringen als stagiair bij Positie 1. Een professioneel en gezellig bedrijf waar naar elk idee geluisterd

Social Media tips
Inspiratie

Tips voor jouw zichtbaarheid op social media

Miljoenen berichten Elke dag worden miljoenen berichten op social media geplaatst. Het wordt dan ook steeds moeilijker om jouw bericht onder de aandacht te brengen

Op zoek naar de juiste klik?

Neem contact met ons op!