Een frisse neus halen met Joep

Door: Ilona
24 juni 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Sinds twee weken ben ik het gelukkige baasje van Joep. Joep is een pup van 5 maanden en super leergierig. Hij is het ideale excuus om achter de laptop vandaan te kruipen en een gezonde wandeling te maken. En dat heb ik echt nodig, aangezien ik de neiging heb om eindeloos achter de computer te zitten en geen pauzes te nemen. Om er vervolgens weer te laat achter te komen dat ik compleet verkrampt deadlines aan het najagen ben. Onthaasten dus en mijn gedachten elke dag op gezette tijden even op een rij zetten tijdens een wandeling met Joep. Ik kan het iedereen aanraden!

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips