De maand mei van Positie1

Door: Chantal
8 juni 2021
De zomer is éindelijk begonnen. Na weken regen schijnt de zon en daar worden we vrolijk van. Ondanks alle nattigheid en kou kijken we terug op een mooie meimaand bij Positie1. We hebben weer mooie resultaten behaald voor onze klanten én leverden 2 nieuwe websites op.

Livegang nieuwe websites

Collega’s Maik en Ilona zijn de afgelopen tijd druk geweest met de nieuwe website voor Pol Kussens. De vorige website voldeed niet meer aan de wensen van eigenaar Erik Pol. Eind mei was de lancering van de fonkelnieuwe website een feit: Polkussens.nl. Ilona zegt daarover: “De nieuwe website met webshop is helder en overzichtelijk. De hele collectie luxe sierkussens is niet alleen online te bekijken, maar nu ook te bestellen.”

Collega Cees-Jan heeft, in samenwerking met werk coöperatie de Middencirkel, Tiem en de Gemeente Zwolle, eind mei de website opgeleverd voor werken zonder solliciteren: Werkenzondersolliciteren.nl. Een mooi initiatief om mensen die al meer dan 2 jaar werkeloos zijn aan een baan te helpen zonder sollicitatie. Cees- Jan vertelt daarover: “De website is eenvoudig van opzet, met een prominente plek voor startbanen. De eerste resultaten zijn goed en het aantal aanmeldingen voor een startbaan loopt lekker door.”

Lancering campagne Zomerspecial

De online zangtrainingen van zangcoach Bert van de Wetering zijn een daverend succes. Elke zaterdag zingt een grote groep mensen mee met Samen online Zingen en op zaterdag 26 juni volgt er een Zomerspecial vanuit Odeon in Zwolle. Om de Zomerspecial te promoten, mochten we in mei starten met zowel een Social Ads- als een gewone Ads- en een emailcampagne rondom dit evenement. 

Piek in verkoop bloemen Bloemetje bezorgen

Met inmiddels 11 Bloemetje Bezorgen winkels door heel Nederland groeit Bloemetje Bezorgen lekker door. We zien elke maand groei, met een mooie piek in de maand mei. Toen groeide het aantal bestellingen met 18%. Deze werd grotendeels veroorzaakt door Moederdag. Heel wat moeders zijn toen voorzien van een prachtig boeket, samengesteld door de plaatselijke bloemist. 

Van den Brink Koeltechniek draait overuren

Sinds de lancering van de vernieuwde website van Van den Brink Koeltechniek stroomt ook de vraag van airco-installaties voor thuis binnen. De Ads-campagnes doen het ontzettend goed en het aantal aanvragen voor een afspraak is gestegen met maar liefst 46%. Om alle airco’s te installeren is Van den Brink overigens ook nog op zoek naar installateurs. Dus mocht je iemand weten….. Bekijk hier de vacature pagina. 

Nieuwe papa's weer terug op kantoor

Collega’s Brian en Frens zijn in april allebei voor het eerst vader geworden en zijn in mei, na een paar weken vaderschapsverlof, teruggekeerd naar kantoorInmiddels zijn ze helemaal gewend aan het leven als werkende vader. Al zijn de oogjes soms nog wel wat klein na nachtelijke wandelsessies met de kleine door de woonkamer.  

En deze maand?

Ook de komende maand hebben we weer tal van mooie projecten op de agenda staan. Zo starten we met de bouw van twee nieuwe websites, die van LM Systems en van Zorgcollege. Dat doen we ook in juni nog vanuit huis of vanuit ons tijdelijke kantoor. De verbouwing van ons ‘eigen’ pand vordert en vanaf de Ceintuurbaan zien we het gebouw elke week een beetje mooier worden.  

Tot volgende maand met een nieuwe terugblik!  

Deel dit bericht

Lees ook

Nieuws

Officieel MailBlue partner

Vanaf nu is Positie1 officieel partner van MailBlue. Misschien heb je de naam MailBlue al wel eens voorbij horen (of zien) komen. Wij werken al ...
Lees verder
Nieuws

Positie1 gaat (ook) offline…

“Alle online en offline communicatie overzichtelijk onder één dak” Zorgen dat het klikt. Al 15 jaar lang is dat de drijfveer vanwaaruit Eric Haasjes, Heleen ...
Lees verder
Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Lees verder
Nieuws

Officieel MailBlue partner

Vanaf nu is Positie1 officieel partner van MailBlue. Misschien heb je de naam MailBlue al wel eens voorbij horen (of zien) komen. Wij werken al ...
Lees het blog
Nieuws

Positie1 gaat (ook) offline…

“Alle online en offline communicatie overzichtelijk onder één dak” Zorgen dat het klikt. Al 15 jaar lang is dat de drijfveer vanwaaruit Eric Haasjes, Heleen ...
Lees het blog

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl