Real-time SEO Auditing & Monitoring Platform

ContentKing

Een scherp oog dat continu monitort wat er op een website gebeurt en elke kleine verandering detecteert? Dat is wat ContentKing doet. Het is een uitgebreide real-time auditing SEO tool, met verschillende mogelijkheden. Het monitoren en optimaliseren van de website gaat zo eenvoudig en snel.

Voordelen

Daarom ContentKing

SEO-proof met ContentKing

De inzet van ContentKing maakt websites SEO-proof. Hoe? Door de website 24 uur per dag en 7 dagen per week te checken op vindbaarheid, social media inzet en het gebruik van analytics. Op basis van de checks ontvangt de gebruiker resultaten en inzichten op basis van de meest actuele data.

Een uitkomst dus; ContentKing! Een handige tool die overzichtelijk en real-time weergeeft welke acties ondernomen moeten worden om een website nog gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken.

“Een ogenschijnlijk kleine wijziging kan van grote invloed zijn op de SEO-resultaten. ContentKing mist niks, en ziet dat direct. Een melding volgt en de wijziging kan hersteld worden. Maar ook kunnen voorgestelde verbeteringen doorgevoerd worden.”

Door ContentKing te koppelen aan jouw website missen we niks en kunnen we continu de gerapporteerde SEO-verbeteringen doorvoeren.

Afspraakformulier

Afspraak maken om ContentKing te bespreken !

Because search engines never sleep.

Of stuur een mail naar Sebastiaan