Altijd op de hoogte

We delen onze kennis graag met jou!

Mensen

Positie1 vakantieplannen

De zomervakantie wordt ook dit jaar nog afgetrapt in de regio Noord. De zomervakantie is voor iedereen altijd een fijn vooruitzicht. Of er nu wordt thuisgebleven of de koffers gepakt worden voor een vakantie in eigen land of het buitenland. Positie1 blijft gewoon de hele vakantie open en collega’s gaan gespreid op vakantie. We nemen je mee in de vakantieplannen van een aantal collega’s.
Mensen
Blog henriet header

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).
How ToTips & Tactics
Waarom zak je in google blog

Help! Mijn website zakt in Google – 6 belangrijke oorzaken

Je schrikt je helemaal de tandjes…..Twee weken terug stond je nog bovenaan in Google en nu ben je gezakt en staat de concurrent boven je. Tijd om actie te ondernemen dus! Maar dan moet je natuurlijk wel weten waarom je gezakt bent. Grote kans dat één van onderstaande redenen de oorzaak is van jouw daling.
Nieuws
Nieuwe website zonnegilde blog

Nieuwe website Zonnegilde opgeleverd

De website van Zonnegilde is live. Wij verzorgen al een aantal jaar de online marketing voor Zonnegilde en in het voorjaar mochten we starten met de bouw van een nieuwe website. In dit project hebben collega’s Henriët en Cees-Jan nauw samengewerkt met Zonnegilde.
Nieuws
De maand mei van Positie1

De maand mei van Positie1

De zomer is éindelijk begonnen. Na weken regen schijnt de zon en daar worden we vrolijk van. Ondanks alle nattigheid en kou kijken we terug op een mooie meimaand bij Positie1. We hebben weer mooie resultaten behaald voor onze klanten én leverden 2 nieuwe websites op.
InspiratieTips & Tactics

Je merk sterk positioneren met het archetype model

Droom je van een merk dat zo sterk en onderscheidend is, dat het herkenning en emotie oproept? Zodat jouw ideale klant liever bij jou afneemt dan bij je concurrent? Ga dan aan de slag en geef je merk letterlijk karakter met één van de 12 archetypes.
InspiratieTips & TacticsTools
Business model canvas blog uitwerken

Het Business Model Canvas

Als pragmatisch en autodidactisch online-marketingbeest ben ik niet zo fanatiek in het lezen van studieboeken. Maar wanneer je gaat schrijven over strategie ontkom je er niet aan. Mijn collega Erik – vers van school – kwam daarom aanzetten met een boek over het beroemde Business Model Canvas. Enthousiast nam ik het mee naar huis, maar twee weken later bemerkte ik dat ik niet verder kwam dan achterstevoren bladeren langs mooi vormgegeven titels en afbeeldingen. Ben ik dan geen lezer? Eigenlijk wel, want al mijn kennis komt van blogs, nieuwsgroepen en fora. Maar nog meer dan dat ben ik een doener: snel een artikel lezen en nog voor de laatste alinea een oplossing uitproberen.

Op zoek naar de juiste klik?

We helpen je graag!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl