Indrukwekkende theatervoorstelling

Psychologie in Theater

Psychologie in Theater is een team dat bestaat uit wetenschappers, psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers. Ze hebben de krachten gebundeld en daaruit is een prachtige, waardevolle theatervoorstelling ontstaan op het gebied van relatie en ouderenzorg.

Sarah, David, Lydia en Misha spelen dag in dag uit de twee voorstellingen door het land of op hun locatie in Buren. Zelf hebben wij de voorstelling Dichterbij meegemaakt en kunnen niks anders zeggen dan; dit moet je zien!

De uitdaging

Leren door beleven. Het zegt zoveel meer dan 1000 woorden. Samen. Het Béste. Geven. Dit is de missie van Psychologie in Theater en wij ondersteunen hen in de verkoop van kaarten en ervoor zorgen dat de shows uitverkocht raken. De uitdaging ligt in het grote publiek bereiken en het conversiepercentage op de site verbeteren.

Resultaten

+ 0
Facebook bereik per maand
- 0 %
Kosten per aankoop
+ 0
Meer conversie
over periode van 2018 tot 2019

Zo doen we dat

Website

Optimalisatie van landingspagina's leiden tot meer conversie

Optimalisatie

Op verschillende gebieden zetten we optimalisatie in om zo bestaande en nieuwe fans te trekken

Facebook ads

Dagelijks verschillende facebook ads voor de shows

Oplossing

Dagelijks draaien we via Facebook verschillende advertenties voor de show. We optimaliseren de lopende campagne en maken acties voor de laatste plekken in de zaal. We hebben daarnaast in samenwerking met Psychologie in Theater het aankoopproces geoptimaliseerd en stappen hier tussen uit gehaald. De landingspagina rondom beide shows zijn afgelopen periode weer volledig geoptimaliseerd.

de marketingmachine

De volgende stap is om de fans van Psychologie in Theater opnieuw naar de voorstelling te krijgen of naar de andere show. Marketingmachineonderdelen Website, Verkeer, Content, Optimaliseren en Automatisering worden ingezet om de beste resultaten te behalen.

Wat wij voor jou doen?

Neem gerust contact met ons op! Dan leg ik het je allemaal uit.

Of stuur een mail naar brian@positie1.nl