Psychologie in Theater

Conversie-optimalisatieSocial advertising
Psychologie in Theater is een team dat bestaat uit wetenschappers, psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers. Ze hebben de krachten gebundeld en daaruit is een prachtige, waardevolle theatervoorstelling ontstaan op het gebied van relatie en ouderenzorg. die de krachten hebben bundelt tot een twee waardevolle theatervoorstelling op gebied van relatie en oudere zorg.

Sarah, David, Lydia en Misha spelen dag in dag uit de twee voorstellingen door het land of op hun locatie in Buren. Zelf hebben wij de voorstelling Dichterbij meegemaakt en kunnen niks anders zeggen dan; dit moet je zien!

Uitdaging

Leren door beleven. Het zegt zoveel meer dan 1000 woorden. Samen. Het Béste. Geven. Dit is de missie van Psychologie in Theater en wij ondersteunen hen in de verkoop van kaarten en ervoor zorgen dat de shows uitverkocht raken. De uitdaging ligt in het grote publiek bereiken en het conversiepercentage op de site verbeteren.

het is niet alleen maar psychologisch

Zo doen we dat

Website

Optimalisatie van landingspagina's leiden tot meer conversie

Optimalisatie

Op verschillende gebieden zetten we optimalisatie in om zo bestaande en nieuwe fans te trekken

Facebook ads

Dagelijks verschillende facebook ads voor de shows

Oplossing

Dagelijks draaien we via Facebook verschillende advertenties voor de show. We optimaliseren de lopende campagne en maken acties voor de laatste plekken in de zaal. We hebben daarnaast in samenwerking met Psychologie in Theater het aankoopproces geoptimaliseerd en stappen hier tussen uit gehaald. De landingspagina rondom beide shows zijn afgelopen periode weer volledig geoptimaliseerd.

de marketingmachine

De volgende stap is om de fans van Psychologie in Theater opnieuw naar de voorstelling te krijgen of naar de andere show. Marketingmachineonderdelen Website, Verkeer, Content, Optimaliseren en Automatisering worden ingezet om de beste resultaten te behalen.

AUTEUR

alles op een rijtje

Resultaten

Na een korte afwezigheid beginnen de shows weer vol te raken. De content en website zijn naar een hoger niveau getild en leveren extra kaartverkoop op. Met als laatste stap Automatisering kan de machine gaan draaien op volle toeren.

+ 0
maandelijks bereik op facebook
- 0 %
kosten per aankoop
+ 0 %
meer conversie
over periode van 2018 tot 2019

Wat wij voor jou doen?

Neem gerust contact met ons op! Dan leg ik het je allemaal uit.

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!