Gybe Tents

CROSEASEOWebdevelopment
Al jaren is Mastertent b.v. een gewaardeerde klant. Zij ondersteunen ondernemers en organisatoren van evenementen met hun hoge kwaliteit aanbod in professionele tenten. Het aanbod bestaat uit verschillende merken, waaronder de opvallende, opblaasbare tenten van GYBE. Recentelijk hebben we de website gybe-tents.nl vernieuwd.

Uitdaging

De website was verouderd en het doen van aanpassingen op de site ging moeizaam. Daarnaast was de website onvoldoende ingericht op de (vele) belangrijke zoektermen voor GYBE, waardoor de zichtbaarheid in Google en de aansluiting met de advertenties in Google niet optimaal waren. Ook kon productpresentatie beter en ontbrak er informatie.

samen met gybe tents gingen we de uitdaging aan

Doelen

Website

Verbeterde en gebruiksvriendelijke website.

Meer conversies

Verbeterde prestatie van de website

Machineonderdelen

Het optimaliseren van de machineonderdelen

Strategie & aanpak

Oplossing

Samen hebben we alle wensen op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we een analyse uitgevoerd op de resultaten van de afgelopen jaren. Ook hebben we in kaart gebracht wat de meest kansrijke zoekwoorden voor GYBE zijn. Zowel op het gebied van SEO als Google Ads. Aan de hand van de wensen en resultaten hebben we een nieuwe website gebouwd, optimaal ingericht voor de beste resultaten.

‘Vooraf een duidelijk, helder en overzichtelijk plan zonder poespas waarbij verder is gekeken dan alléén het bouwen van een website. Zo is direct gekeken naar SEO, SEA en niet te vergeten de diverse socials. Wat ik prettig vind is dat elke medewerker van Positie 1 zijn of haar eigen specialisme heeft en dat door een goede coördinatie van onze eigen online marketeer de uitvoering perfect is tot in het kleinste detail. Daarnaast worden wij continue betrokken in het proces en zijn lijnen kort. Positie 1 is absoluut een partij waarop je kunt vertrouwen en waar je prettig mee samenwerkt.’

Chris Hülsmann

Resultaat

Met de vernieuwde website in handen, wordt er weer van alles mogelijk! De achterkant van de website is gebruiksvriendelijk, waardoor alle betrokkenen makkelijk zelf aanpassingen kunnen doen. Daarnaast hebben we een blog / nieuwspagina toegevoegd, wat ruimte geeft om mooie cases uit te lichten en te laten zien wat een keur aan opvallende tenten er geleverd worden door Gybe.  

Positie 1 is absoluut een partij waarop je kunt vertrouwen en waar je prettig mee samenwerkt.

Chris Hülsmann

wat betekent dit concreet

Resultaten

Professioneler

Betere prestatie van de website. Sluit nu goed aan bij de high-end uistraling die de klant wil.

Flexibeler

En flexibeler aan te passen en uit te breiden. Marketingafdeling kan zelf content toevoegen zonder de hulp van een dure programmeur.

Technische upgrade

De nieuwe website is sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Het vervolg

De livegang vond plaats in een vreemde tijd, namelijk volop in de coronacrisis. De tenten worden met name tijdens evenementen ingezet, die helaas nu niet plaatsvinden. Focus ligt dan nu ook op het finetunen van de site, zodat deze staat als een huis wanneer evenementen weer georganiseerd mogen worden. Ondertussen is er een planning om de eerste stappen langzaam aan te zetten richting verdere optimalisatie van de site, vindbaarheid van de site, advertising en het generen van (de juiste) leads.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!