Voor elke entree een passende deurmat!

Deurmat aan huis

Sinds 2014 zijn we marketingpartner van Deurmataanhuis.nl. Zij bieden hoge kwaliteit deurmatten op maat tegen scherpe prijzen en met een goede service. De concurrentie is groot en het is daarom des te belangrijker om online goed zichtbaar te zijn.

De uitdaging

De concurrentie is groot en het is daarom des te belangrijker om online goed zichtbaar te zijn. Met deze uitdaging zijn we in 2019 gestart met het uitdenken en opzetten van een nieuwe strategie. Hieruit kwam onder andere naar voren dat we meer resultaat konden bereiken met een nieuwe website.

Resultaten

+ 0 %
Meer bezoekers per maand
+ 0 %
Omzet
- 0 %
Kosten per bestelling

Zo doen we dat

Website

Voor Deurmat aan huis hebben we in samenwerking met Balster Webdesign een geheel nieuwe website opgezet.

Optimalisatie

Op verschillende gebieden zetten we optimalisatie in om zo bestaande en nieuwe fans te trekken

strategie

Door een vernieuwde blik en verbeterde strategie zoeken we steeds naar verbetering.

Oplossing

bezoekers

Al jaren bouwen we voor deurmataanhuis.nl aan goede rankings op Google. Eind 2019 zagen we de cijfers een vlucht nemen. Ons harde werken én het harde werken van onze linkbuildingpartner Seeders, werd beloond. We zien een enorme groei in bezoeken aan de verschillende categorieën deurmatten in de shop, vanuit de niet-betaalde zoekresultaten van Google. En meer (relevante) bezoekers betekent meer omzet.

Kosten

Ook zetten we voor deurmataanhuis.nl al vanaf het begin Google Ads in. We zien de concurrentie hard groeien en de grootste uitdaging is dan ook om de kosten per bestelling op niveau te houden, omdat Google Ads steeds meer budget vraagt. Tot nu toe hebben we in 2020 in totale kosten per bestelling een daling van 6% weten te realiseren en dat is een goede prestatie bij de steeds duurder wordende Google Ads-campagnes.

Lancering nieuwe website

In september 2020 is de nieuwe webshop van deurmataanhuis.nl gelanceerd, in samenwerking met onze partner Erik Balster van Balster Webdesign. Hiermee hebben we nog meer mogelijkheden om de concurrentie voor te blijven en de groei door te zetten.

Met de inzet van onze marketingmachine in combinatie met dit prachtige bedrijf zijn we hard aan het werk om te groeien, te optimaliseren en door te ontwikkelen naar de toekomst.

Ook voor jou!

Of stuur een mail naar linda@positie1.nl