Bed & Breakfast in portugal

Casal da Eira

Bert en Els van As verlieten in 2012 Nederland om zich permanent In Portugal te vestigen en daar een eigen Bed & Breakfast te starten; Casal da Eira. Positie1 mocht de eerste website opleveren en na 8 werd het tijd voor een nieuwe website, zodat de prachtige B&B beter vindbaar werd.

De uitdaging

In 2013 mocht Positie1 de eerste website voor Casal da Eira ook verzorgen. Na 7 jaar was de website flink verouderd en was onder ander de installatie van benodigde plug-ins niet meer mogelijk. Ook konden de noodzakelijke updates niet meer uitgevoerd worden. De veiligheid en goed beheer van de website konden niet meer gewaarborgd worden. Stagiair Maik heeft tijdens zijn stage in 2019-2020 een prachtige nieuwe website gebouwd. De B&B komt veel beter tot zijn recht en de site is niet alleen eenvoudiger te beheren, maar ook veiliger.  

De resultaten

Door de komst van corona zijn echte resultaten helaas nog niet te geven. De pandemie zorgde in 2020 en de eerste paar maanden van 2021 voor weinig tot geen bezoekers. Eigenaars Bert en Els zijn wel erg tevreden. Ze hopen in de zomer en in het najaar van 2021 vakantiegasten te mogen ontvangen. En dat hopen wij natuurlijk ook!

Hoe wij hebben geholpen

Voordat we van start gingen met de bouw van de website heeft Maik eerst een ontwerp gemaakt op basis van een aantal suggesties uit de bibliotheek van Elementor. Dit werkte erg goed, want zo konden Bert en Els op afstand vanuit Portugal toch een goed beeld krijgen van hoe het zou worden. Ook konden ze aangeven welke items ze graag toegevoegd wilden hebben. Een voorwaarde bij het vernieuwen van de website was dat de vindbaarheid er niet onder zou leiden en dat het boekingsproces soepel bleef verlopen. De nieuwe site is eenvoudiger geworden en overbodige pagina’s zijn verwijderd. Els is in die periode heel druk geweest met vertalingen, het schrijven van nieuwe teksten en herschrijven van oude teksten. Zij nam ook de eindredactie en controlewerkzaamheden voor haar rekening.

Toekomstplannen

De website van de Bed & Breakfast blijven onderhouden, zodat deze goed vindbaar blijft en boekingen blijven binnenkomen.

Meer weten?

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl