Bloemetje Bezorgen

Onze klant - Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is het bedrijf van Jeroen Kuiper. Jeroen is Bloemetje Bezorgen in 2020 gestart met als doel om lokale bloemisten te behouden voor de winkelstraat en ze online een podium te geven. En met succes! Inmiddels hebben zich bloemisten door heel Nederland aangesloten bij Bloemetje Bezorgen en genieten steeds meer mensen van een écht mooie bos bloemen… met liefde en aandacht samengesteld. 

Bloemetje Bezorgen Beloftes

  • Steun de lokale bloemist 
  • Persoonlijk contact 
  • Persoonlijk wenskaartje bij het boeket 
  • Boeket zoals op de foto 
  • Zeven dagen versgarantie
  • Blijf op de hoogte van de bezorgstatus

Positie1, Trotse partner van Bloemetje Bezorgen

Al vanaf het begin verzorgen wij verschillende online marketingactiviteiten voor Bloemetje Bezorgen, waaronder SEA, SEO, Google Ads en andere bijkomende werkzaamheden. De afgelopen jaren zien we telkens een mooie groei in de resultaten. 

De uitdaging

De uitdaging zat erin om als nieuwe webshop op te boksen tegen grote partijen in de bloemensector. In eerste instantie hebben we dit gedaan door per nieuwe bloemist een nieuwe, lokale, webshop te maken. Dat zorgde voor goede resultaten in de lokale zoekresultaten, maar bleek lastig voor de doorontwikkeling van de webshop. 

De oplossing

We hebben Bloemetje Bezorgen begeleid met de migratie naar 1 centrale webshop. Dat ging vrij vlot en we hebben alle bijkomende uitdagingen getackeld. Er was even een kleine dip in de resultaten, maar die is vrij snel weer omgezet in een stijgende lijn naar boven. Door de migratie naar 1 shop heeft Bloemetje Bezorgen ook de doelstelling om in heel Nederland te kunnen bezorgen gerealiseerd. 

Resultaat

In drie jaar tijd zijn we van 0 naar gemiddeld 1000 bestellingen per maand gegaan. En zeker de laatste maanden zit de groei er behoorlijk in. De conversie van de webshop zit vrij stabiel tussen de 15 en 20 procent, met op sommige dagen uitschieters naar boven. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of stuur een mail naar brian@positie1.nl