Blendle

Door: David van Beek
6 mei 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

De grootste reden dat ik drie jaar geleden een snelle smartphone met een groot scherm wilde, was om ‘bij’ te blijven bij wat er op de wereld en in mijn vakgebied speelt. Dat laatste lukte, door goede blogs te vinden en aan te sluiten bij discussiegroepen. Maar dat nieuws – en vooral de achtergrondverhalen – bleven een pain in the ass. Het gaat mij namelijk iets te ver om op iedere krant en tijdschrift een abonnement te nemen.

Toen stuitte ik op Blendle. Een website en app die je iedere dag een e-mail of bericht toestuurt met een select aantal nieuwsartikelen. Deze artikelen zijn uiteraard gebaseerd op je voorkeuren.

Je betaalt met een prepaid tegoed. En je betaalt per artikel. Ben je ontevreden over de kwaliteit van een artikel, dan krijg je met twee tikken je geld terug. Je betaalt dus alleen voor wat je interessant vindt. ‘Supersympathiek’, al zeggen ze het zelf. Ik heb het een aantal keer gedaan en nog geen enkel zeurmailtje ontvangen. Wat dat betreft een pluim voor de klantvriendelijkheid!

Zo heb ik via Blende al meerdere puike en minder puike artikelen gelezen uit de Volkskrant, Humo, 360 magazine, Trouw, Runner’s World, NRC Next, De Tijd en meer.

Het enige nadeel is dat ik mijn enthousiasme vaak moet bedwingen: de artikelen zijn niet gratis te delen met anderen. Maar voor niets gaat de zon op.

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips