Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Binden

Als iemand je website bezoekt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij ook meteen overgaat tot bellen, mailen, kopen enzovoorts. Om te zorgen dat meer bezoekers in actie komen en klant worden, zijn verschillende maatregelen mogelijk. We helpen je er graag bij.

Hoe presteert jouw site?

Doorlopend meten, rapporteren, analyseren.

Meten is weten, roepen we al jaren. Vreemd toch dat zo weinig ondernemers geen of onvoldoende inzicht hebben in de prestaties van hun website. Onze klanten doen dat beter ;-).

Wil je hogere posities in Google?

Optimaliseren organische vindbaarheid

Online vindbaarheid is een continue proces. Wij helpen je graag.

Welke waardevolle informatie deel jij met je doelgroep?

Content marketing

Welke waardevolle informatie deel jij met je doelgroep? Contentmarketing is een ijzersterk middel om te communiceren met je (toekomstige) klanten.

Denk je dat je Adwords-campagne beter kan?

Optimaliseren Adwords campagne

Adverteren via Adwords adverteren is succesvoller als je steeds de vinger aan de pols houdt. Door continue verbeteringen aan te brengen vergroot je de kans op goede resultaten.

Hoe weet je welke pagina de meeste offerte aanvragen oplevert?

A/B testen

Hoe weet je welke pagina de meeste offerte aanvragen oplevert? Door verschillende pagina’s weer te geven, kom je erachter welke pagina het beste werkt.

Wel eens gedacht aan e-mailmarketing?

E-mailmarketing campagnes

E-mailmarketing is het meest succesvolle kanaal om klanten te werven en te behouden. Een relevante nieuwsbrief zorgt voor meer bezoekers naar je website en leidt tot meer omzet en klanten. “The money is in the list” zegt men ook wel.