Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Aanpak

Aantrekken Positie1 BlauwVINDEN

Samen met jou willen we naar een topsite die volledig Google-proof is en naar correct toegepaste zoekmachinetechnieken. Ook zorgen we dat jouw website gevonden wordt op andere kansrijke kanalen, zodat jouw site een betere vindbaarheid krijgt dan die van je concurrenten.

Lees meer

Converteren Positie1 BlauwBINDEN

Als iemand je website bezoekt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij ook meteen overgaat tot bellen, mailen, kopen enzovoorts. Om te zorgen dat meer bezoekers in actie komen en klant worden, zijn verschillende maatregelen mogelijk. We helpen je er graag bij.

Lees meer

Behouden Positie1 BlauwHOUDEN

Een duurzame relatie met je klanten opbouwen gaat niet vanzelf, maar is wel belangrijk om als bedrijf succesvol te zijn. Waar het om draait is in contact blijven met je (potentiële) klanten en hen boeien met informatie die zij interessant vinden. Wij ondersteunen je hier graag bij.

Lees meer

Wij worden enorm blij als we zien dat onze inspanningen leiden tot aantoonbare resultaten voor onze relaties. Als blijkt dat een klant van ons al na een paar weken meer bezoekers trekt en vervolgens meer omzet gaat draaien, hangen wij de slingers op en halen we gebak!

Waar we ook heel blij van worden is van klanten die – doordat wij onze kennis met hen delen – meer inzicht krijgen in de werking van Google en zodoende zelf meer online kansen gaan zien.

En door onze persoonlijke aanpak kunnen we zeggen dat we er de afgelopen jaren best veel zakenvrienden bij hebben gekregen. Da’s ook hartstikke leuk.

onze werkwijze

Resultaatgericht

Om online succes te behalen moeten geïnteresseerden je website natuurlijk wel kunnen vinden. Hoge posities in Google zijn daarom heel belangrijk. Hoe hoger, hoe meer potentiële klanten je website zullen bezoeken. Vervolgens krijg je de kans om die bezoeker te verleiden om klant te worden. Zo wordt je website een verdienmodel in plaats van een online brochure.

Wij geloven daarbij in een praktische en resultaatgerichte aanpak. Daarom starten we altijd met een goede zoekwoordenanalyse. Zo kunnen we ook op korte termijn al resultaten boeken.

Praktisch

Meten is weten. We meten, analyseren en rapporteren, omdat we daardoor steeds beter inzicht krijgen in de prestaties van je website of shop. En dat inzicht helpt om de online prestaties van je website steeds verder te verbeteren. Waardoor een stijgend percentage van je bezoekers ook klant wordt.

Persoonlijk

Hoe waardevol online contact ook is, wij geloven in de meerwaarde van een persoonlijke benadering. Hoe beter we jou, je bedrijf en je klanten kennen, hoe meer we voor jullie kunnen betekenen. We komen daarom graag regelmatig bij je koffiedrinken.

Benieuwd naar ons aanvalsplan voor jouw website?

Ga vrijblijvend met ons in gesprek