Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Aanpak

Resultaatgericht

Om online succes te behalen moeten geïnteresseerden je website natuurlijk wel kunnen vinden. Hoge posities in Google zijn daarom heel belangrijk. Hoe hoger, hoe meer potentiële klanten je website zullen bezoeken. Vervolgens krijg je de kans om die bezoeker te verleiden om klant te worden. Zo wordt je website een verdienmodel in plaats van een online brochure.

Wij geloven daarbij in een praktische en resultaatgerichte aanpak. Daarom starten we altijd met een goede zoekwoordenanalyse. Zo kunnen we ook op korte termijn al resultaten boeken.

Praktisch

Meten is weten. We meten, analyseren en rapporteren, omdat we daardoor steeds beter inzicht krijgen in de prestaties van je website of shop. En dat inzicht helpt om de online prestaties van je website steeds verder te verbeteren. Waardoor een stijgend percentage van je bezoekers ook klant wordt.

Persoonlijk

Hoe waardevol online contact ook is, wij geloven in de meerwaarde van een persoonlijke benadering. Hoe beter we jou, je bedrijf en je klanten kennen, hoe meer we voor jullie kunnen betekenen. We komen daarom graag regelmatig bij je koffiedrinken.